Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Vi har lavet en lækker kylling i karry med hakket kyllingekød og en sovs med masser af smuglergrønt. Som tilbehør har vi lavet en hurtig hjemmelavet chutney af friske æbler og mango. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramvilde ris
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 200 gramsøde kartofler
- 1 spskkarry
- 300 grambroccoliblanding
- 2.5 dlcremefine 15%
- 2 dlvand
- 1 terninghønsebouillon
- 400 gramhakket kyllingekød
- 1 stkæble
- 1 stkmango
- 2 spskolivenolie
- 0.5 tskstødt kardemomme
- 0.5 tskstødt kanel
- 1 tskakaciehonning
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det groft. Skræl de søde kartofler og skær dem i grove tern. Varme en gryde op med olivenolie og svits karry, løg og hvidløg.3
Tilsæt søde kartofler, broccoliblandingen, cremefine, vand og bouillon. Lad det hele simre i ca. 20 min. Blend herefter sovsen med en stavblender.4
Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingekødet. Rør kødet sammen med sovsen og lad den simre i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.5
Imens kylling i karry simrer: Skræl æblet og mangoen og skær dem i grove tern. Blend æble, mango, olivenolie, kardemomme, kanel og honning sammen med en stavblender.6
Server kylling i karry med dampende varme ris og hjemmelavet æble- og mangochutney. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde. Lad dine børn skære mango og æble i grove tern.
Ekstra smag: Top med friske koriander.