Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Lynhurtig aftensmad med resterne fra gårsdagens kylling i karry, som vi serverer med en hurtig rødbedesalat med blåbær og spinat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- kolde kogte ris
- rester fra kylling i peanutssauce
- 100 gramfriske spinatblade
- 125 gramblåbær
- 200 gramrevne rødbeder
- salt
- peber
- dressing efter eget valg
Fremgangsmåde
1
Opvarm ris og resterne fra gårsdagens kyllingegryde grundigt i mikroovnen eller i en gryde.2
Skyl spinaten grundigt. Skyl blåbærrene og vend det hele sammen med revne rødbeder. Top med valgfri dressing.3
Server kyllingegryden med ris og rødbedesalat. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle grøntsagerne. De kan også dække bord.