Kylling i svøb. Hertil jordbærsalat og couscous.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramcouscous
  • 450 gramkyllingefilet
  • 60 gramserranoskinke
  • 250 gramjordbær
  • 30 gramfærdig salatmix
  • 100 gramsalatost i tern
  • 50 grammandler
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kylling i svøb. Hertil jordbærsalat og couscous.

Madplaner med ugens tilbud fra REMA 1000
Spar op til 14.400,- / år
på madbudgettet
for en gennemsnitsfamilie på fire*
I samarbejde med

En rigtig forårs- og sommerret, der er perfekt til solrige dage og aftener på terrassen. Lækre kyllingefileter i serranosvøb med couscoussalat som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 200 gramcouscous
  • 450 gramkyllingefilet
  • 60 gramserranoskinke
  • 250 gramjordbær
  • 30 gramfærdig salatmix
  • 100 gramsalatost i tern
  • 50 grammandler
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog couscousen efter anvisningen på pakken.

2. Skær kyllingefileterne i halve og vikl et stykke serrano omkring hver filet. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne ved middel varme til de er gyldne på hver side.

3. Skyl jordbærrene, skær blomsten af og skær dem i mundrette størrelser. Skyl salaten og vend salat, jordbær, olivenolie, salatost, hakkede mandler, salt og peber sammen.

4. Server kylling i svøb med jordbærsalat og couscous. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle jordbærrene.

Ekstra smag: Top med husets yndlingsdressing.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre

* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.

Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.