Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
En smagfuld ret med kylling og spicy peanutsauce lavet af en rød wokmix, kokosmælk og peanutbutter. Serveret med ris, æbletern og peanuts som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 400 gramfrossen wokmix m. rød karry
- 4 dlkokosmælk
- 1 spskpeanutbutter
- 1 terninghønsebouillon
- 250 gramfersk kylling i tern
- 2 stkæbler
- 100 grampeanuts
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på posen.2
Varm en dyb gryde op med lidt olivenolie og svits den frosne wokmix. Tilsæt kokosmælk, peanutbutter og bouillon og lad det simre i ca. 15 minutter. Blend herefter sovsen med en stavblender eller en almindelig blender. Smag til med salt og peber.3
Varm en pande op med lidt olivenolie og steg kyllingen. Krydr med salt og peber.4
Skyl æblerne og skær dem i små tern.5
Server kyllingen med den spicy peanutsauce, dampende varme ris og æbletern og peanuts på toppen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde. De kan også skylle æblerne.
Ekstra smag: Top med limesaft og friske koriander.