Kyllingespyd med melon og agurk. Hertil frisk pasta og pesto - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  •  rester fra stegt kylling
  • 0.5 stkmelon
  • 0.5 stkagurk
  • 500 gramfrisk pasta
  • 130 gramrød pesto
  • 0.5 stkøkologisk citron
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
  •  træspyd
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Mad på spyd er et kæmpe hit hos mange børn. Her har vi brugt stegt kylling og melon fra gårsdagens nuggets. Vi serverer spydene med frisk pasta vendt i pesto. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skær stegt kylling, vandmelon og agurk i store tern. Sæt dem skiftevis på træspyd.

2. Kog pastaen som anvist på pakken. Vend herefter pestoen i pastaen.

3. Smag pesto-pastaen til med salt, peber og citronsaft og server som tilbehør til de lækre spyd. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære melonen i tern. De kan også hjælpe med at dække bord.  

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre