Kyllingeburger med guacamole

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 100 grambacon i skiver
  • 500 gramkyllingefilet
  •  salat efter eget valg
  • 2 stktomater
  • 300 gramgulerødder*
  • 0.5 stkagurk
  •  guacamole
  •  mayonnaise
  • 4 stkburgerboller
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Hos Mambeno ELSKER vi burgere. Her er opskriften på en super lækker kyllingeburger med guacamole. Du kan sagtens købe guacamolen færdig i supermarkedet, men har du ti minutter tilovers, så prøv vores nemme opskrift ved at klikke på kokkehuen i ingredienslisten. Den smager fantastisk! Altså guacamolen - ikke kokkehuen..! God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Læg baconen på en kold pande og tænd for varmen. Steg baconskiverne til de er sprøde på begge sider og læg dem på lidt køkkenrulle, der kan suge det overskydende fedt.

2. Krydr kyllingfileterne og steg dem i baconfedtet, til de er gennemstegte men ikke tørre, eller giv dem en tur på grillen, hvis solen skinner. Lad dem hvile fem minutter på et spækbræt, inden du skærer dem i skiver.

3. Snit salaten, skær tomaterne i skiver og skær de skrællede gulerødder og agurker til gnavergrønt. Anret kylling, bacon, guacamole og grønt i små skåle midt på bordet sammen med mayonnaise som smørrelse til bollerne.

4. Lun burgerbollerne i ovnen og lad alle i familien lave den kyllingeburger, de allerbedst kan lide. Hvem kan gabe højest??

5. Velbekomme!

Tip

Vi har beregnet en burger pr. person. Er I mere sultne, så husk at justere indkøbslisten.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre