Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Lad dit barn lave opskriften sammen med os onsdag d. 21. juni kl. 17.30! Køb ind, vær klar i køkkenet og se med på ugensmaddag.dk.
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfrosne rodfrugtfritter
- 125 gramkalkunbacon
- 2 spskmayonnaise
- 1 spskkarry
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 280 gramkyllingefilet
- 1 stkhjertesalat
- 2 stktomater
- 4 stkfuldkornsburgerboller
- bagepapir
- agurkesalat
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.2
Bag rodfrugterne som anvist på posen. Kom kalkunbacon på en bageplade beklædt med bagepapir og steg den i ovnen i ca. 15 min. eller giv det en tur på panden.3
Rør mayonnaise, karry og creme fraiche sammen i en skål. Smag til med salt og peber.4
Skær kyllingefileterne igennem på midten så du har to flade fileter pr. hele kyllingefilet. Varm en pande op med olivenolie og steg dem gyldne på begge sider. Krydr med salt og peber.5
Skyl salaten og tomaterne og skær tomaterne i skiver.6
Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister.7
Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen burger med sprøde rodfrugtfritter som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn anrette tilbehøret i små skåle.
Ekstra smag: Top med friskhakkede rødløg.