Kyllingeburger med kalkunbacon og karrydressing. Hertil rodfrugtfritter.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfrosne rodfrugtfritter
  • 125 gramkalkunbacon
  • 2 spskmayonnaise
  • 1 spskkarry
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 280 gramkyllingefilet
  • 1 stkhjertesalat
  • 2 stktomater
  • 4 stkfuldkornsburgerboller
  •  bagepapir
  •  agurkesalat
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Lækre clubsandwich-burgere. Fuldkornsburgerboller med stegt kylling, kalkunbacon, salat, tomat, syltede agurker og en karrydressing. Serveret med rodfrugtfritter. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Bag rodfrugterne som anvist på posen. Kom kalkunbacon på en bageplade beklædt med bagepapir og steg den i ovnen i ca. 15 min. eller giv det en tur på panden.

3. Rør mayonnaise, karry og creme fraiche sammen i en skål. Smag til med salt og peber.

4. Skær kyllingefileterne igennem på midten så du har to flade fileter pr. hele kyllingefilet. Varm en pande op med olivenolie og steg dem gyldne på begge sider. Krydr med salt og peber.

5. Skyl salaten og tomaterne og skær tomaterne i skiver.

6. Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister.

7. Stil alle ingredienserne på bordet og lad hele familien sammensætte deres egen burger med sprøde rodfrugtfritter som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn anrette tilbehøret i små skåle. Ekstra smag: Top med friskhakkede rødløg.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre