Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Her får du opskriften på en nem og lækker gryderet med kylling, kidneybønner, majs og ris, som vi topper med creme fraiche. Retten er til to dage og resterne har vi brugt i vores MEGA gode stegte wraps. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 800 gramfærdig fajitablanding
- 650 gramkyllingefilet
- 2 dåsekidneybønner
- 2 dåsehakkede tomater
- 70 gramtomatpuré
- 40 gramfajita spice mix
- 150 gramløse majs
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Steg de frosne grøntsagsblandinger til grøntsagerne er faldet sammen. Skær kyllingen i små stykker. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.3
Tilsæt kyllingekød og steg i et par minutter, til kødet har taget farve.4
Tilsæt drænede kidneybønner, hakkede tomater, tomatpuré og fajita spice mix og bring hele molevitten i kog. Lad det simre så længe, du (og ungerne) har tålmodighed til. Gerne 10 minutter eller mere. Husk blot at røre undervejs og sørge for, at gryden ikke steger tør.5
Smag til med salt og peber og server retten med ris toppet med majs og creme fraiche. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn holde det hele i gryden. De er mestrer til at røre i gryden!