Kyllingegryde med bønner og majs - til to dage

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramris
  • 800 gramfærdig fajitablanding
  • 650 gramkyllingefilet
  • 2 dåsekidneybønner
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 40 gramfajita spice mix
  • 150 gramløse majs
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kyllingegryde med bønner og majs - til to dage

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Her får du opskriften på en nem og lækker gryderet med kylling, kidneybønner, majs og ris, som vi topper med creme fraiche. Retten er til to dage og resterne har vi brugt i vores MEGA gode stegte wraps. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramris
  • 800 gramfærdig fajitablanding
  • 650 gramkyllingefilet
  • 2 dåsekidneybønner
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 40 gramfajita spice mix
  • 150 gramløse majs
  • 2 dlcreme fraiche 9 %
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Steg de frosne grøntsagsblandinger til grøntsagerne er faldet sammen. Skær kyllingen i små stykker. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.

3. Tilsæt kyllingekød og steg i et par minutter, til kødet har taget farve.

4. Tilsæt drænede kidneybønner, hakkede tomater, tomatpuré og fajita spice mix og bring hele molevitten i kog. Lad det simre så længe, du (og ungerne) har tålmodighed til. Gerne 10 minutter eller mere. Husk blot at røre undervejs og sørge for, at gryden ikke steger tør.

5. Smag til med salt og peber og server retten med ris toppet med majs og creme fraiche. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet:  Lad dine børn holde det hele i gryden. De er mestrer til at røre i gryden!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre