Kyllingegryde med bønner og majs

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsris
  • 2 stkløg
  • 2 fedhvidløg
  • 2 stkgul peberfrugt
  • 800 gramkyllingeinderfilet
  • 2 dåsekidneybønner
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 spskrød karrypasta
  • 1 spskstødt koriander
  • 150 gramløse majs
  • 2 dlcreme fraiche 18%
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på en nem og lækker gryderet med kylling, kidneybønner, peberfrugt, majs og ris, som vi topper med creme fraiche. Retten er til to dage og resterne har vi brugt i vores MEGA gode stegte wraps. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Hak løg og hvidløg fint. Rens og skyl peberfrugterne og skær det hele i tern. Skær kyllingen i små stykker. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.

3. Steg nu løg og hvidløg i i lidt olivenolie i en gryde eller dyb pande. Tilsæt peberfrugt og kyllingekød og steg i et par minutter, til kødet har taget farve.

4. Tilsæt kidneybønner, hakkede tomater, tomatpuré, rød karrypasta og stødt koriander og bring hele molevitten i kog. Lad det simre så længe, du (og ungerne) har tålmodighed til. Gerne 10 minutter eller mere. Husk blot at røre undervejs og sørge for, at gryden ikke steger tør.

5. Smag til med salt og peber og server retten med ris toppet med majs og creme fraiche.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet:  Lad dine børn rense og skylle peberfrugterne og skære det hele i tern. De er også mestrer til at røre i gryden!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre