Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Her får du opskriften på en nem og lækker gryderet med kylling, kidneybønner, peberfrugt, majs og ris, som vi topper med creme fraiche. Retten er til to dage og resterne har vi brugt i vores MEGA gode stegte wraps. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- ris
- 2 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 2 stkgul peberfrugt
- 500 gramkyllingefilet
- 2 dåsekidneybønner
- 2 dåsehakkede tomater
- 70 gramtomatpuré
- 1 spskrød karrypasta
- 150 gramløse majs
- 2 dlcreme fraiche 9 %
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Hak løg og hvidløg fint. Rens og skyl peberfrugterne og skær det hele i tern. Skær kyllingen i små stykker. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.3
Steg nu løg og hvidløg i lidt olivenolie i en gryde eller dyb pande. Tilsæt peberfrugt og kyllingekød og steg i et par minutter, til kødet har taget farve.4
Tilsæt drænede kidneybønner, hakkede tomater, tomatpuré og rød karrypasta og bring hele molevitten i kog. Lad det simre så længe, du (og ungerne) har tålmodighed til. Gerne 10 minutter eller mere. Husk blot at røre undervejs og sørge for, at gryden ikke steger tør.5
Smag til med salt og peber og server retten med ris toppet med majs og creme fraiche. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn rense og skylle peberfrugterne og skære det hele i tern. De er også mestrer til at røre i gryden!