Kyllingekebab med fritter og spidskålsalat med kiwi

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramøkologiske pommes frites
  • 0.5 stkspidskål
  • 0.5 stkagurk
  • 150 gramgulerødder
  • 4 stkkiwifrugter
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 50 gramhasselnødder
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  dressing efter eget valg
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kyllingekebab med fritter og spidskålsalat med kiwi

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker aftensmad med kyllingekebab, sprøde fritter og lækker salat med spidskål, agurk, gulerødder, kiwi og ristede hasselnødder. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 600 gramøkologiske pommes frites
  • 0.5 stkspidskål
  • 0.5 stkagurk
  • 150 gramgulerødder
  • 4 stkkiwifrugter
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 50 gramhasselnødder
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  dressing efter eget valg
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tilbered fritterne efter anvisningen på posen.

2. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skyl agurken og skræl gulerødderne og kiwierne. Skær det hele ud efter eget ønske. Vend spidskålen, agurken, gulerødderne, kiwierne, en god sjat olivenolie, lidt salt og peber sammen i en skål.

3. Varm en pande op med olivenolie og steg kebabkødet.

4. Rist hasselnødderne på en tør pande og hak dem groft. Top salaten med ristede hasselnødder.

5. Server kyllingekebab med fritter, sprød spidskålssalat med kiwi og husets yndlingsdressing. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme fritterne på en bageplade beklædt med bagepapir.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre