Kyllingekrebinetter med gulerod og pestopasta

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramgulerødder*
  • 400 gramhakket kyllingekød
  • 1 stkæg
  • 25 gramrasp
  • 300 gramfuldkornspastaskruer
  • 10 stkcherrytomater
  • 75 grampesto
  •  salt
  •  peber
  •  smør
  •  olivenolie
  • Gnavergrønt
  • 300 gramgulerødder*
  • 1/2 stkagurk
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Krebinetter, eller karbonader (alt efter hvilken del af landet, man kommer fra), er en dansk klassiker, der smager super godt. Her har vi lavet en udgave med fedtfattigt kyllingekød, camouflerede gulerødder og pestopasta. Mums! God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern. Du bestemmer selv, om de skal rives groft eller fint. Rør kyllingekødet sammen med de revne gulerødder og lidt salt og peber. Brug evt. fingrene, det er ofte nemmere.

2. Pisk ægget sammen med en gaffel i en dyb tallerken. Hæld raspen op på en flad tallerken og vend den med lidt salt og peber. Fugt hænderne med en smule vand og form krebinetter af farsen. Vend først krebinetterne i ægget og derefter i raspen.

3. Steg nu krebinetterne i en blanding af smør og olivenolie på en pande.

4. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra og lad pastaen dryppe af i dørslag.

5. Imens krebinetterne steger, skyller du cherrytomaterne og deler dem i halve. Vend pasta, pesto og cherrytomater sammen i en skål.

6. Server krebinetterne med den lækre pestopasta og skrællede gulerødder og skyllet agurk skåret i stave som gnavergrønt.

7. Velbekomme :o)

Tip

Har du helt små børn, der endnu ikke må spise rå gulerødder, så kog dem eller riv dem på den fine side af et rivejern. Du kan også udskifte gulerødderne med løse majs, ærter og lignende bløde grøntsager.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre