Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Lækre og sprøde kyllingelår serveret med couscoussalat i tomatmarinade med grøntsager og hummus som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 700 gramkyllingelår
- 1 spskpaprika
- 200 gramcouscous
- 0.5 stkagurk
- 10 stkcherrytomater
- 0.5 bundtforårsløg
- 200 gramfrosne ærter
- 0.5 dlolivenolie
- 1 stkcitron
- 3 spsktomatpuré
- 200 gramhummus
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.2
Vend kyllingelårene i olivenolie, paprika, salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad og bag dem i ovnen i ca. 30 minutter.3
Kog couscousen efter anvisningen på pakken.4
Skyl agurk, cherrytomater og forårsløg og skær det hele i små tern. Overhæld ærterne med kogende vand.5
Rør olivenolie sammen med lidt citronsaft, tomatpuré, salt og peber. Hæld marinaden over couscousen og bland det godt sammen. Tilsæt herefter grøntsagerne. Smag til med mere citronsaft, salt og peber.6
Server de sprøde kyllingelår sammen med couscoussalaten og hummus. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn blande couscous sammen med tomatmarinaden.