Kyllingelår med kartoffelbåde og jordbærsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Kyllingelår er nemme og lækre i ovnen eller på grillen, hvis vejret er til det. Her har vi serveret dem med kartoffelbåde, tzatziki og jordbærsalat. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 220 grader varmluft - eller tænd for grillen, hvis vejret er til det.

2. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og krydr med salt og peber. Du kan også drysse med lidt allroundkrydderi, paprika eller lignende, hvis du har det på lager. Steg lårene i ovnen i ca. 25-30 minutter, til de er gennemstegte helt ind til benene.

3. Fordel kartoffelbådene på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem i olivenolie - eller klik på kokkehuen i ingredienslisten for at lave dine egne. Husk i så fald blot at justere indkøbslisten. Bag kartoflerne i ca. 30 minutter i ovnen, til de er gyldne og sprøde.

4. Skyl imens jordbærrene, fjern stilken og skær dem i skiver. Bland jordbærrene sammen med skyllet salat og smuldret feta.

5. Server de stegte kyllingelår med de sprøde kartofler, jordbærsalat med lidt valgfri dressing og tzatziki. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære jordbærrene i skiver og blande salaten.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre