Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En nem familiefavorit med sprøde kyllingelår, lige så sprøde ovnkartofler og en nem kålsalat med appelsin. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 700 gramkyllingelår
- 650 gramkartofler
- 250 gramgulerødder
- 3 stkappelsin
- 200 gramsnittet hvidkål
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 220 grader varmluft.2
Vend kyllingelårene i olivenolie og krydr med salt og peber. Læg kyllingelårene i et ovnfast fad og bag dem i ovnen i ca. 30 min.3
Skyl og skrub kartoflerne og skær dem i både. Vend kartoflerne i olivenolie, salt og peber. Læg kartoflerne i et ovnfast fad og bag dem i ovnen i ca. 20 min.4
Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skræl appelsinerne og skær dem ud efter eget ønske.5
Vend gulerødder, appelsin og snittet hvidkål sammen i en skål og tilsæt evt. lidt olivenolie, salt og peber.6
Server sprøde kyllingelår med ovnkartofler og kålsalat. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne.
Ekstra smag: Tilsæt friske krydderurter til kålsalaten.