Kyllingesandwich med mango og karry

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkmini romainesalat- eller anden salat
  • 3 stktomater
  • 1 pakkebacon i skiver
  • 1 tskkarry
  • 1 dlskyr*
  • 1/2 dlmayonnaise
  • 1 tskakaciehonning*
  •  rester fra helstegt kylling
  • 4 stksandwichflute med fuldkorn
  •  mangochutney
  •  salt
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Hvis du har rester tilovers fra helstegt kylling, er det super lækkert at bruge dem i en saftig sandwich. Her med karrydressing og mangochutney. Har du ikke kylling tilovers, kan du blot stege et par kyllingefileter og skære dem i skiver. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Skyl salaten og riv den i mindre stykker. Vask tomaterne og skær dem i skiver.

2. Læg baconen på en tør og kold pande og tænd for varmen. Steg baconen til den er sprød og lad den dryppe af på lidt køkkenrulle.

3. Rist karryen let på en pande, indtil det begynder at dufte. Bland karryen sammen med skyr, mayonnaise og honning. Prøv dig frem med, hvor meget karry du kan lide i din mayo. Smag til med salt samt ekstra karry, hvis du foretrækker den stærkere. Lad mayoen stå et øjeblik, så den gule farve begynder at træde frem.

4. Pil kødet af skroget og steg resterne fra den helstegte kylling på en pande i lidt olivenolie - eller steg kyllingefileterne til de er gennemstegte, hvis du ikke har rester tilovers.

5. Lun flutesene i ovnen. Flæk dem og smør dem med karrymayo. Top med salat, kylling, tomat, bacon og mangochutney. Gab så højt, du kan - og så er der serveret!

6. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre