Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Ingredienser
( 2 voksne og 2 børn )
- 1 stkmini romainesalat- eller anden salat
- 3 stktomater
- 1 pakkebacon i skiver
- 1 tskkarry
- 1 dlskyr*
- 1/2 dlmayonnaise
- 1 tskakaciehonning*
- rester fra helstegt kylling
- 4 stksandwichflute med fuldkorn
- mangochutney
- salt
- olivenolie
Lidt om opskriften
25 MIN
0 MIN
Hvis du har rester tilovers fra helstegt kylling, er det super lækkert at bruge dem i en saftig sandwich. Her med karrydressing og mangochutney. Har du ikke kylling tilovers, kan du blot stege et par kyllingefileter og skære dem i skiver. God fornøjelse :o)
Fremgangsmåde
1. Skyl salaten og riv den i mindre stykker. Vask tomaterne og skær dem i skiver.
2. Læg baconen på en tør og kold pande og tænd for varmen. Steg baconen til den er sprød og lad den dryppe af på lidt køkkenrulle.
3. Rist karryen let på en pande, indtil det begynder at dufte. Bland karryen sammen med skyr, mayonnaise og honning. Prøv dig frem med, hvor meget karry du kan lide i din mayo. Smag til med salt samt ekstra karry, hvis du foretrækker den stærkere. Lad mayoen stå et øjeblik, så den gule farve begynder at træde frem.
4. Pil kødet af skroget og steg resterne fra den helstegte kylling på en pande i lidt olivenolie - eller steg kyllingefileterne til de er gennemstegte, hvis du ikke har rester tilovers.
5. Lun flutesene i ovnen. Flæk dem og smør dem med karrymayo. Top med salat, kylling, tomat, bacon og mangochutney. Gab så højt, du kan - og så er der serveret! Velbekomme!