Kyllingespyd med fritter og coleslaw

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 450 gramkyllingefilet
  • 2 spskketchup
  • 0.5 spskpaprika
  • 600 gramøkologiske pommes frites
  • 0.5 stkspidskål
  • 250 gramgulerødder*
  • 250 gramstenfri vindruer
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 0.5 spsksød sennep
  • 2 spskmayonnaise
  • 1 spskeddike
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  grillspyd
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En super nem og lækker opskrift med kyllingespyd marineret i ketchup og paprika og serveret med økologiske pommes frites og hjemmelavet coleslaw med vindruer. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skær kyllingefileterne i mundrette størrelser. Bland lidt olivenolie, ketchup, paprika, salt og peber sammen i en skål og vend kyllingestykkerne rundt i marinaden. Sæt kyllingestykkerne på grillspyd, læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20 min.

3. Tilbered pommes fritene efter anvisningen på posen.

4. Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skyl vindruerne og skær dem evt. i halve efter smag.

5. Rør creme fraiche, sennep, mayonnaise, eddike, salt og peber sammen og vend det sammen med spidskål, gulerødder og vindruer i en skål.

6. Server de saftige kyllingespyd med sprøde fritter og cremet coleslaw. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme kylling på grillspydene. Ekstra smag: Server med husets yndlingsdyppelse til fritterne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre