Kyllingespyd med hurtig pastasalat og cremet dressing - til to dage

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfuldkornspastaskruer
  • 700 gramkyllingeinderfilet
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 345 gramfærdig sommerslaw
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 0.5 spskkarry
  •  peber
  •  salt
  •  olivenolie
  •  grillspyd
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kyllingespyd med hurtig pastasalat og cremet dressing - til to dage

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Vi har lavet en hurtig og sommerlig ret med grillede kyllingespyd med cremet pastasalat. Vi har brugt en nem færdigsnittet sommerslaw fra REMA 1000 og rørt en hurtig karrydressing. Opskriften er beregnet til to dage. Gem f.eks. halvdelen af kyllingen til lækre kyllingesandwich i morgen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramfuldkornspastaskruer
  • 700 gramkyllingeinderfilet
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 345 gramfærdig sommerslaw
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 0.5 spskkarry
  •  peber
  •  salt
  •  olivenolie
  •  grillspyd

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken. Skyl dem herefter straks under koldt vand. Tænd grillen eller ovnen - alt efter vejr og humør.

2. Træk halvdelen af kyllingestykkerne på spyd og krydr dem med salt og peber. Grill spydene og de resterende inderfileter på grillen eller giv dem ca. 15 min. i ovnen ved 185 grader, til de er gennemstegte.

3. Skyl og rens peberfrugten og skær den i små tern. Bland dem sammen med sommerslaw og pasta.

4. Bland en dressing af creme fraiche, karry og dressingen fra salatblandingen. Smag til med salt og peber og evt. lidt presset hvidløg, hvis I er til det. Vend dressingen med pasta og salat.

5. Server de lækre kyllingespyd med pastasalat. Husk at gemme de resterende kyllingestykker til i sandwich eller andet i morgen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad ungerne skære peberfrugterne i tern og blande dressingen.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre