Kyllingespyd med pomfritter og sommerkål-salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramkyllingebryst i tern m. barbeque
  • 600 gramøkologiske pommes frites
  • 150 gramgulerødder*
  • 250 gramgrønne stenfri druer
  • 30 gramsalatmix
  • 345 gramfærdig sommerslaw
  • 20 gramsolsikkekerner*
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  grillspyd
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker opskrift med barbeque-marinerede kyllingespyd, fritter og en færdigsnittet kålsalat, som vi har piftet op med salat, gulerødder, vindruer og solsikkekerner. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Sæt kyllingestykkerne på spyd og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20 min. - eller fyr op under grillen, hvis vejret er til det.

3. Tilbered pomfritterne efter anvisningen på posen.

4. Skæl gulerødderne og skær dem i små skiver - brug evt. et mandolinjern (pas på fingrene!). Skyl vindruerne og skær dem i halve. Skyl salaten.

5. Vend gulerødder, vindruer og salat sammen med sommerslaw i en skål og vend sammen med den tilhørende dressing. Tilsæt evt. lidt olivenolie og top med solsikkekerner.

6. Server de saftige kyllingespyd med sprøde pomfritter og sommerkål-salat. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme pomfritterne på en bageplade beklædt med bagepapir. Ekstra smag: Server husets yndlingsdyppelse til pomfritterne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre