Kyllingespyd med pomfritter og sommerkål-salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Kyllingespyd med pomfritter og sommerkål-salat

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En lækker opskrift med barbeque-marinerede kyllingespyd, fritter og en færdigsnittet kålsalat, som vi har piftet op med salat, gulerødder, vindruer og solsikkekerner. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Sæt kyllingestykkerne på spyd og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 20 min. - eller fyr op under grillen, hvis vejret er til det.

3. Tilbered pomfritterne efter anvisningen på posen.

4. Skæl gulerødderne og skær dem i små skiver - brug evt. et mandolinjern (pas på fingrene!). Skyl vindruerne og skær dem i halve. Skyl salaten.

5. Vend gulerødder, vindruer og salat sammen med sommerslaw i en skål og vend sammen med den tilhørende dressing. Tilsæt evt. lidt olivenolie og top med solsikkekerner.

6. Server de saftige kyllingespyd med sprøde pomfritter og sommerkål-salat. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme pomfritterne på en bageplade beklædt med bagepapir.

Ekstra smag: Server husets yndlingsdyppelse til pomfritterne.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre