Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
35 min
Fiskelasagne lyder måske ikke som en favoritlasagne i alle familier, men vi lover, at denne udgave er mega lækker og super børnevenlig. Vi serverer lasagnen med gulerodsstave. Opskriften er beregnet til to dage så husk at gemme halvdelen til varmemad i morgen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 2 dåsehakkede tomater
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 1 spsktørret oregano
- 500 grammørksejfilet
- 5 dlmornaysauce
- 130 gramgrøn pesto
- 400 gramlasagneplader
- 140 gramrevet mozzarella 13%
- 500 gramgulerødder
- groft salt
- rasp
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.2
Hak løg og hvidløg fint. Steg begge dele i lidt olivenolie i en stor dyb pande eller en dyb gryde. Tilsæt hakkede tomater, smuldret bouillonterning og oregano. Rør godt og lad det hele simre i 5-10 minutter. Smag til med salt og peber.3
Skær fisken i små tern og krydr med salt og peber. Fordel nu tomatsauce, mornaysauce, pesto og fisk i tre til fire lag med lasagneplader imellem.4
Top med revet ost og bag lasagnen i ovnen i 30-35 minutter til den er smukt gylden på toppen, fisken er gennemstegt og lasagnepladerne møre.5
Skræl gulerødderne og skær dem i stave.6
Server den lækre lasagne med gulerodstave. Husk at gemme halvdelen af lasagnen til i morgen. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til at skære fisken i små tern. De kan også samle lasagnen i lag.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.