Lækker lasagne med kylling - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

I dag bliver det ultranemt, for du skal blot varme lasagnen fra i går - og så lave en nem og hurtig salat. Vi har brugt rødkål i salaten, men du kan bruge lige den type salat, du allerbedst kan lide, eller som du lige har på lager i køleskabet. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm resterne fra gårsdagens lasagne i ovn eller mikroovn.

2. Rist kernerne på en tør pande til de har taget farve og køl dem af på en tallerken. Du kan bruge lige de kerner eller frø, du har lyst til. Græskarkerner, solsikkekerner, sesamfrø m.m.

3. Skyl salaten og skær den i strimler. Skyl æblerne og skær dem i mundrettet stykker.

4. Hak persillen fint. Vend alle ingredienserne til salaten sammen, smag til med lidt salt og peber og top med dressing efter eget valg.

5. Og jep, så er der super nem og lækker aftensmad.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad ungerne skylle salaten og rive den i grove stykker i stedet for at hakke den. Lad dem også skære æblerne i grove tern og vende salaten sammen i en skål.

 
Se vores sikre køkkenknive til børn

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre