Lækker og nem burger med kyllingekebab. Hertil bønnefritter.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfrosne bønner
  • 30 gramsesamfrø
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 1 stkhjertesalat
  • 1 stkagurk
  • 250 gramsnackpeber
  • 1 stkløg
  • 4 stkbrioche burgerbolle
  • 100 grampuck hvid ost
  •  ketchup
  •  mayonnaise
  •  agurkesalat
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Lækker og nem burger med kyllingekebab. Hertil bønnefritter.

I samarbejde med

En anderledes og super lækker burger fyldt med kebabkød og grøntsager. Vi serverer burgeren med bønnefritter drysset med sesamfrø og hvid ost på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramfrosne bønner
  • 30 gramsesamfrø
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 1 stkhjertesalat
  • 1 stkagurk
  • 250 gramsnackpeber
  • 1 stkløg
  • 4 stkbrioche burgerbolle
  • 100 grampuck hvid ost
  •  ketchup
  •  mayonnaise
  •  agurkesalat
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Læg bønnerne på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem med olie og sesamfrø. Bag dem i ca. 20 minutter.

2. Steg kebabkødet på en pande efter anvisningen på posen.

3. Skyl grøntsagerne og skær dem i skiver og strimler, som du nu synes, de skal være.

4. Lun burgerbollerne i ovnen eller giv dem en tur i brødristeren.

5. Smuldr den hvide ost over de stegte bønner.

6. Stil alt på bordet i skåle og på fade og lad hele familien sammensætte deres egen kebabburger med bønnefritter som tilbehør. Mums og velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære grøntsagerne i skiver og strimler.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre