Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En klassisk burger med et twist! Her med sprøde panerede bøffer, der er toppet med en lækker paprika-mayo. Ellers er alt, som det plejer med masser af grøntsager og sprød bacon, naturligvis. Vi serverer burgerne med gnavergrønt, men du kan jo også gå all in og nappe en pose fritter i køledisken. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 50 gramrasp
- 4 stkfærdigformede hakkebøffer
- 150 grambacon i skiver
- 1 stkhjertesalat
- 1 stkagurk
- 1 stkløg
- 3 stkæbler
- 4 stkburgerboller
- 0.5 dlmayonnaise
- 1 spskketchup
- 0.5 spskpaprika
- salt
- peber
- rapsolie
- agurkesalat
Fremgangsmåde
1
Hæld raspen ud på en flad tallerken og vend de færdigformede bøffer heri. Krydr bøfferne med salt og peber og steg dem sprøde på en pande i lidt olie, til de er stegt, som du ønsker dem.2
Læg baconskiverne på en kold pande og tænd for varmen. Steg dem sprøde og gyldne og lad dem herefter dryppe af på et stykke køkkenrulle.3
Skyl salaten og agurken. Skær halvdelen af agurken i skiver og resten i stave til gnavergrønt. Skræl løget og skær det i ringe. Skyl æblerne, fjern kernehusene og skær i både.4
Lun burgerbollerne i ovnen og eller på en brødrister.5
Rør mayo, ketchup og paprika sammen og smag til med salt og peber.6
Stil alt på bordet i skåle og på fade og lad hele familien samle deres egen favoritburger med æbler og agurk som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skære agurk og æbler i skiver.