Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker fiskeret med laks og grøntsager i smagfuld kokossauce med rød karrypasta og limesaft. Hertil couscous. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- couscous
- 1 stkporre
- 250 gramgulerødder
- 1 fedhvidløg
- 35 gramspæde spinatblade
- 4 dlkokosmælk
- 1 tskrød karrypasta
- 1 stklime
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 225 gramlaksefileter
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft og kog couscousene efter anvisningen på pakken.2
Skær top og bund af porren, rens den grundigt og skær den i tynde skiver. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver. Pil skrællen af hvidløget og hak det fint. Skyl spinaten.3
Rør kokosmælk, rød karrypasta, limesaft, bouillon, salt og peber sammen og vend grøntsagerne heri. Fordel grøntsagssaucen i et lille ildfast fad eller i en tærteform.4
Fjern skindet fra laksefileterne, skær dem i mindre stykker og fordel laksestykkerne ovenpå grøntsagssaucen. Bag laksen i ovnen i ca. 20 min.5
Server laksefadet med dampende varm couscous. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme couscous, vand og salt i en gryde.
Ekstra smag: Tilsæt lidt soya.