De lækreste lakseburgere

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • Lækre laksebøffer
  • 400 gramlaksefileter
  • 1 stkløg
  • 25 gramrasp
  • 1 stkæg
  • 1 tskrød karrypasta- kan udelades
  • 1 tsksalt
  • 1 spskmayonnaise
  •  peber
  • Panering og tilbehør
  • 75 gramrasp
  • 6 stkburgerboller
  •  salat efter eget valg
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 200 gramgulerødder
  • 4 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  •  ketchup
  •  mayonnaise
  •  smør
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

De lækreste lakseburgere

I samarbejde med

3.7, Meget populær

Det her er en af de allerbedste måder at få fisk i ungerne på. Mega lækre lakseburgere, der smager lidt henad kylletter. Kan du huske dem? De der panerede kyllingedutter? Nå, men de her er endnu bedre! Og serveret som burgere med den topping, familien nu foretrækker, er det en sikker vinder. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

  • Lækre laksebøffer
  • 400 gramlaksefileter
  • 1 stkløg
  • 25 gramrasp
  • 1 stkæg
  • 1 tskrød karrypasta- kan udelades
  • 1 tsksalt
  • 1 spskmayonnaise
  •  peber
  • Panering og tilbehør
  • 75 gramrasp
  • 6 stkburgerboller
  •  salat efter eget valg
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 200 gramgulerødder
  • 4 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  •  ketchup
  •  mayonnaise
  •  smør
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Fjern skindet fra laksen og giv kødet en tur i en foodprocessor eller minihakker sammen med løg, rasp, æg, karrypasta, salt, mayonnaise og lidt peber. Form evt. en lille prøvedelle og steg den for at smage, om krydringen er, som du kan lide dem.

2. Farsen må ikke være for fast, så bliver den tør. Men den skal også kunne hænge sammen, når du former den til bøffer. Er den for fugtig tilsætter du blot lidt mere rasp. Er den for tør kan du tilsætte et ekstra æg eller lidt mælk.

3. Hæld raspen til paneringen op i en dyb tallerken. Form nu fine bøffer af laksefarsen og vend dem forsigtigt i raspen, så de er dækket på alle sider. Læg dem efterfølgende på en tallerken eller et spækbræt.

4. Steg nu bøfferne i en blanding af smør og olivenolie på en pande, til de er gennemstegte.

5. Lun burgerbollerne i ovnen eller rist dem på brødristeren. Skyl salaten og snit den i strimler. Skyl peberfrugten, fjern kernerne og skær peberfrugten i ringe. Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Vask agurken og skær den i skiver - og evt. i stave til gnavergrønt.

6. Stil burgerboller og tilbehør på bordet på fade og i små skåle og lad familien sammensætte deres helt egen yndlingsburger.

7. Velbekomme :o)

Tip

Vi har beregnet 2 burgere pr. voksen og 1 pr. barn. Er I mere eller mindre sultne, så husk at justere indkøbslisten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre