Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Hvis familien er glade for tunmousse, så lad dem lige prøve vores laksemousse! Den smager af endnu mere end den traditionelle udgave, og vores unger er vilde med den. Vi serverer laksemoussen med en lækker pastasalat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 gramfuldkornspasta
- 125 gramvarmrøget laks
- 1 dlgræsk yoghurt
- 1 dlhytteost
- 1 pottedild
- 1 bundtgrønne asparges
- 300 gramedamamebønner
- 90 gramgrøn pesto
- 6 skiverugbrød
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaerne som anvist på pakken.2
Fjern skindet fra laksen og rør laks, græsk yoghurt, hytteost og hakket dild sammen. Smag til med salt og peber.3
Skyl aspargesene og knæk den nederste del af stilken af. Det smarte ved asparges er, at de helt selv knækker lige der, hvor de skal! Kog aspargesene og edamamebønnerne i let saltet vand i ca. 2 min.4
Vend pasta, asparges, edamamebønner og pesto sammen.5
Rist rugbrødet på en brødrister eller i ovnen.6
Server den cremede laksemousse med ristet rugbrød og pastasalat. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn knække stilken af aspargesene.
Ekstra smag: Skær et par citronbåde og pres udover moussen.