Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Lasagne er en perfekt ret til to dage, når der er travlt i familien. I denne udgave serveres lasagnen på dag to med lækker aspargessalat og gnavergrønt. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- lasagne med ricotta
- 50 gramgræskarkerner
- 200 gramgrønne asparges
- 1/4 stkhvidkål
- jordbær- så mange du nu har på lager
- 2 spskolivenolie
- 1 spskbalsamicoeddike- eller citron
- 300 gramgulerødder
- 1/2 stkagurk
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Varm lasagnen fra gårsdagens aftensmad op i ovn eller mikroovn.2
Rist græskarkernerne på en pande, til de får lidt farve og begynder at dufte. Tag dem af og lad dem køle af.3
Vask de grønne asparges og knæk den nederste del af - det smarte ved asparges er, at de selv knækker lige der, hvor de skal, når du forsøger at brække den lyse og trevlede del af. Kog aspargesene i spilkogende vand i 30 sekunder, tag dem op og lad dem køle af.4
Snit hvidkålet så tyndt, du kan. Har du et mandolinjern er det perfekt - men pas på fingrene! Har du ikke, bruger du bare din bedste og skarpeste kniv - og passer stadig på fingrene!5
Skær de vaskede jordbær i skiver og de afkølede asparges i skrå, mundrette bidder. Bland jordbær, asparges og hvidkål sammen. Rør olivenolie og eddike sammen og smag til med salt og peber. Dryp salaten med dressingen og top med ristede græskarkerner.6
Server sammen med den lune lasagne og gulerødder og agurker i stave.7
Velbekomme :o)