Lasagne med aspargessalat - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  •  lasagne med ricotta
  • 50 gramgræskarkerner
  • 200 gramgrønne asparges
  • 1/4 stkhvidkål
  •  jordbær- så mange du nu har på lager
  • 2 spskolivenolie
  • 1 spskbalsamicoeddike- eller citron
  • 300 gramgulerødder*
  • 1/2 stkagurk
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Lasagne er en perfekt ret til to dage, når der er travlt i familien. I denne udgave serveres lasagnen på dag to med lækker aspargessalat og gnavergrønt. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Varm lasagnen fra gårsdagens aftensmad op i ovn eller mikroovn.

2. Rist græskarkernerne på en pande, til de får lidt farve og begynder at dufte. Tag dem af og lad dem køle af.

3. Vask de grønne asparges og knæk den nederste del af - det smarte ved asparges er, at de selv knækker lige der, hvor de skal, når du forsøger at brække den lyse og trevlede del af. Kog aspargesene i spilkogende vand i 30 sekunder, tag dem op og lad dem køle af.

4. Snit hvidkålet så tyndt, du kan. Har du et mandolinjern er det perfekt - men pas på fingrene! Har du ikke, bruger du bare din bedste og skarpeste kniv - og passer stadig på fingrene!

5. Skær de vaskede jordbær i skiver og de afkølede asparges i skrå, mundrette bidder. Bland jordbær, asparges og hvidkål sammen. Rør olivenolie og eddike sammen og smag til med salt og peber. Dryp salaten med dressingen og top med ristede græskarkerner.

6. Server sammen med den lune lasagne og gulerødder og agurker i stave.

7. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre