Lasagne med hakket krondyr. Hertil salat - dag to.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Lasagne med hakket krondyr. Hertil salat - dag to.

I samarbejde med

Lasagne bliver nærmest kun bedre på andendagen. I dag skal du blot opvarme den og lave en spidskålssalat med solsikkekerner og avocado som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Varm resterne af lasagnen op i ovnen eller i mikroovnen.

2. Rist solsikkekernerne på en tør pande, til de er blevet gyldne. Køl dem af på en tallerken. Skær spidskålen i tynde strimler. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær dem i tern. Bland spidskål, solsikkekerner og avocado sammen med valgfri dressing.

3. Servér den lækre lasagne med spidskålssalaten som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære avocado i tern. De kan selvfølgelig også dække bord!.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre