Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Lasagne bliver nærmest kun bedre på andendagen. I dag skal du blot opvarme den og lave en spidskålssalat med solsikkekerner og avocado som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- rester fra lasagne
- 50 gramsolsikkekerner
- 0.5 stkspidskål
- 2 stkavocado
- dressing efter eget valg
Fremgangsmåde
1
Varm resterne af lasagnen op i ovnen eller i mikroovnen.2
Rist solsikkekernerne på en tør pande, til de er blevet gyldne. Køl dem af på en tallerken. Skær spidskålen i tynde strimler. Flæk avocadoerne, fjern stenene og skær dem i tern. Bland spidskål, solsikkekerner og avocado sammen med valgfri dressing.3
Servér den lækre lasagne med spidskålssalaten som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære avocado i tern. De kan selvfølgelig også dække bord!.