Lenas sammenkogte ret - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsris
  •  rester fra sammenkogt ret
  •  salat efter eget valg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 10 stkcherrytomater
  • 140 gramløse majs
  • 0.5 stkagurk
  •  dressing efter eget valg
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på månedens medlemsopskrift i december, Lenas sammenkogte ret, på dag to. Vi har, som Lena, serveret den med en hurtig grøn salat. Du kan bruge lige de grøntsager, du har i køleskabet. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Opvarm resterne af den sammenkogte ret i en gryde på komfuret eller i mikroovnen. Lav en hurtig salat af skyllet salat, renset og skyllet peberfrugt, skyllede cherrytomater i halve, løse majs og skyllet agurk.

3. Server den sammenkogte ret med ris, salat og lidt dressing som tilbehør.

4. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre