Leverpostej, chorizo og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik pĂĽ ingrediensen
= FĂĽ opskriften - klik pĂĽ ingrediensen

Her für du opskriften pü endnu en nem og lÌkker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mÌngdeangivelser pü vores madpakkeopskrifter. Sü kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med i madkassen, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mÌngderne pü indkøbslisten. God fornøjelse :o)

FremgangsmĂĽde

1. Smør et stykke rugbrød med pesto og top med chorizo og skyllet peberfrugt i skiver.

2. Smør et stykke rugbrød med leverpostej og top med syltede rødbeder, hvis ungerne er til det. Pak evt. rødbederne i en bøtte med tÌtsluttende lüg. Sü bliver madpakken ikke smattet. Husk en lille ske. Sü kan ungerne selv toppe maden, nür det bliver frokosttid.

3. Pak lidt agurk sküret i stave som gnavergrønt i madkassen sammen med en hündfuld skyllede jordbÌr og vores lÌkre dadelsnacks, eller andre gode snacks, til faldende blodsukker i løbet af dagen.

4. Velbekomme :o)

Tip

Du kan sagtens bruge almindelige agurker som snacks i madpakken. Men prøv evt. at se, om du kan finde skole- eller snackagurker i supermarkedet til en afveksling. De har allerede snackstørrelse fra naturens hünd og smager rigtig godt.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre