Leverpostej, chorizo og snacks

Ingredienser

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på endnu en nem og lækker madpakke fra Mambeno. Da børns appetit er meget forskellig, er der ikke mængdeangivelser på vores madpakkeopskrifter. Så kan du helt selv styre, om dit barn skal have en enkelt eller seks madder med i madkassen, mere grønt, flere snacks eller mindre frugt. Husk blot at justere mængderne på indkøbslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Smør et stykke rugbrød med pesto og top med chorizo og skyllet peberfrugt i skiver.

2. Smør et stykke rugbrød med leverpostej og top med syltede rødbeder, hvis ungerne er til det. Pak evt. rødbederne i en bøtte med tætsluttende låg. Så bliver madpakken ikke smattet. Husk en lille ske. Så kan ungerne selv toppe maden, når det bliver frokosttid.

3. Pak lidt agurk skåret i stave som gnavergrønt i madkassen sammen med en håndfuld skyllede jordbær og vores lækre dadelsnacks, eller andre gode snacks, til faldende blodsukker i løbet af dagen.

4. Velbekomme :o)

Tip

Du kan sagtens bruge almindelige agurker som snacks i madpakken. Men prøv evt. at se, om du kan finde skole- eller snackagurker i supermarkedet til en afveksling. De har allerede snackstørrelse fra naturens hånd og smager rigtig godt.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre