Lynhurtig fuldkornspasta med pesto

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfuldkornspasta
  • 2 stktomater
  • 25 gramgræskarkerner
  • 130 grampesto
  • 25 gramrevet parmesan- eller Grana Padano
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lynhurtig pastaret, der smager super godt! Du kan købe pestoen i supermarkedet eller lave den selv. Klik på kokkehuen i ingredienslisten, så får du automatisk opskriften på vores lækre persillepesto - du kan også prøve vores opskrift på rucolapesto. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Imens pastaen koger skæres de skyllede tomater i grove tern. Rist græskarkernerne på en tør pande.

3. Hæld vandet fra den skoldhede pasta og vend den med pestoen, til det hele er jævnt fordelt.

4. Server med de ristede græskarkerner og tomater på toppen, rigeligt med revet parmesan, et dryp olivenolie og lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager.

5. Velbekomme!

Tip

Der er ca. 130 gram pesto i et af de små glas, som du finder på hylden i supermarkedet. Hvis du selv laver din pesto behøver du ikke være så nøjeregnende med vægten - tilsæt den mængden, du bedst kan lide. Og husk så, at du sagtens kan bruge Grana Padano eller andre hårde ostetyper i stedet for den ægte parmesan, der smager godt men også er meget dyr.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre