Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfuldkornspasta
- 2 stktomater
- 25 gramgræskarkerner
- 130 grampesto
- 25 gramrevet parmesan- eller Grana Padano
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.2
Imens pastaen koger skæres de skyllede tomater i grove tern. Rist græskarkernerne på en tør pande.3
Hæld vandet fra den skoldhede pasta og vend den med pestoen, til det hele er jævnt fordelt.4
Server med de ristede græskarkerner og tomater på toppen, rigeligt med revet parmesan, et dryp olivenolie og lidt grønt på toppen, hvis du har det på lager.5
Velbekomme!Tip
Der er ca. 130 gram pesto i et af de små glas, som du finder på hylden i supermarkedet. Hvis du selv laver din pesto behøver du ikke være så nøjeregnende med vægten - tilsæt den mængden, du bedst kan lide. Og husk så, at du sagtens kan bruge Grana Padano eller andre hårde ostetyper i stedet for den ægte parmesan, der smager godt men også er meget dyr.