Lynhurtig pizza med shawarma, peberfrugt og svampe

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 gramchampignon
  • 2 stksnackpeber
  • 4 stknapoli pitabrød
  • 280 gramtomatsauce
  • 300 gramfærdig kyllingekebab
  • 2 kuglemozzarella
  •  salat efter eget valg
  • 3 stktomater
  • 50 gramsalatost i tern
  • 0.5 spsktørret oregano
  •  salt
  •  bagepapir
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har lavet de lækreste pizzaer, hvor vi har brugt Napoli-brød fra REMA 1000 som bunde. Det er lidt tykkere og luftigere pitabrød end standardudgaven. De giver den perfekt bund til pizzaer, og så er de tilmed mega nemme at lave. Vi har lavet en version med færdig kyllingekebab, svampe og peberfrugt og serveret dem med en nem salat til. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 250 grader varmluft.

2. Skyl og rens svampene og skær dem i skiver. Skyl og skær peberfrugten i ringe - gem lidt til salaten.

3. Skær pitabrødet op og del det i to - ligesom når du åbner et normalt pitabrød. Her skal du blot skære det helt op, så det deles i to lige store halvdele. Læg de to bagte sider nedad på en bageplade beklædt med bagepapir.

4. Fordel tomatsaucen ovenpå bundene. Top med kylling, champignoner og peberfrugter på hvert stykke og slut af med mozzarella i små stykker.

5. Imens pizzaerne bager, laver du salaten. Skyl salaten og skær det i mindre stykker. Skyld og rens resten af peberfrugten, skær skyllede tomater i tern og hæld vandet fra salatosten. Bland det hele sammen i en skål og dryp lidt olivenolie og oregano på toppen.

6. Server pizzaerne med salaten som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære peberfrugt og tomater. De kan også toppe pizzaerne med fyldet. Ekstra smag: Hvis du har en rest brie eller blåost i køleskabet, giver det en mega lækker smag til de osteglade!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre