Lynhurtig wok med kikærter og kokosmælk

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsris
  • 400 gramfrossen wokmix
  • 2 tskrød karrypasta
  • 1 dåsekikærter
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 spsksød chilisauce
  • 2 spsksoya
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

I dag har vi gjort det ekstra nemt - vi har brugt en frossen wok blanding, så du sparer snittearbejdet. Og så har vi lavet en vegetarisk wok med kikærter og kokosmælk. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Steg nu alle grøntsager i en dyb pande eller wok sammen med karrypasta i lidt olivenolie - pas på, at olien ikke sprutter, hvis grøntsagerne har meget vand i sig.

3. Tilsæt drænede kikærter og steg videre, indtil grøntsagerne er lidt brune i kanterne.

4. Tilsæt kokosmælk, sød chilisauce og soya. Smag til med salt og peber.

5. Wupti, så er der lynhurtig aftensmad. Server wokken med de dampende varme ris. Velbekomme!

Tips

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børe være med til tage tid på, hvor hurtig du faktisk kan lave denne ret! De kan også smage retten til. Vi har brugt sorte kikærter, men du kan bruge både de sorte og de hvide. Hvis det skal gå ekstra hurtigt med fuldkornsrisene, så køb f.eks. fuldkornsris i kogepose fra Uncle Bens. De tager kun 10 minutter at tilberede.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre