Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
En lækker og sprød måltidssalat med quinoa, spidskål, sprøde gulerødder, edamamebønner, syltede rødløg, salatost og gomadressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramhvid quinoa
- 200 gramgulerødder
- 250 gramedamamebønner
- 0.5 stkspidskål
- 75 gramsyltede rødløg
- 200 gramsalatost i tern 3%
- gomadressing
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog quinoaen efter anvisningen på posen og overhæld herefter med koldt vand.2
Skræl gulerødderne og skær dem i skiver af ca. 0,5 cm tykkelse. Kog gulerødderne i ca. 5 min. og lad edamamebønnerne koge med det sidste minut. Overhæld herefter grøntsagerne med koldt vand.3
Snit spidskålen fint - brug evt. et mandolinjern, men pas på fingrene!4
Vend quinoa, gulerødder, edamamebønner, spidskål, syltede rødløg og salatost sammen med gomadressingen. Smag til med salt og peber. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.