Madpandekager med kylling, bacon og karry

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  salat efter eget valg
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 4 stktomater
  • 0.5 stkagurk
  • 200 gramløse majs
  • 150 grambacon i skiver
  • 400 gramkyllingefilet
  • 8 stkmadpandekager
  •  karrymayo eller dressing
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi ELSKER pandekager hos Mambeno, og madpandekager er lidt ligesom at få lov til at spise vaffelis til aftensmad - bare sundere! Her har vi fyldt pandekagerne med klassisk fyld af salat, kylling, bacon og karrydressing. Køb karrydressing og pandekager færdige i supermarkedet eller klik på kokkehuerne for at lave dine egne udgaver. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Begynd med at ordne grøntsagerne. Skyl salaten, rens og skyl peberfrugten og skær den i strimler, skyl tomater og agurk og skær begge dele i skiver og tø majsene op eller hæld vandet fra og skyl dem i koldt vand.

2. Læg baconskiverne på en tør pande og steg dem sprøde i eget fedt - undlad at gøre panden ren.

3. Skær kyllingen i strimler, krydr med salt og peber og steg dem i baconfedtet på panden. Husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.

4. Lun pandekagerne på panden, i mikroovn eller ovn. Stil alt på bordet i små skåle og lad hele familien sammensætte deres favoritpandekage.

5. Velbekomme!

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre