Madpandekager med oksekød og salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Pandekager til aftensmad er en sikker vinder - i hvert fald hos vores unger! Her har vi fyldt pandekagerne med klassisk oksekødsfyld med majs og gulerødder - og selvfølgelig salat. Du kan selvfølgelig købe pandekagerne færdige i supermarkedet eller lave dine egne efter vores nemme opskrift. Bare klik på kokkehuen i ingredienslisten. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Hak løget fint. Overhæld majsene med koldt vand i en si. Skræl gulerødderne og riv dem på dem på et rivejern - du bestemmer selv, om de skal rives groft eller fint. Det afhænger lidt af, hvor godt gulerødderne skal camoufleres i kødsaucen ;o)

2. Steg løget i lidt olivenolie i en dyb pande eller gryde. Giv det et par minutter, til det har taget farve. Tilsæt oksekød og oregano og steg videre under omrøring, til kødet er brunet godt af på alle sider.

3. Tilsæt gulerødder og majs og steg videre, til kødsaucen er gennemvarm og gulerødderne er faldet sammen. Smag til med salt og peber.

4. Snit salaten fint. Skyl agurk og tomater og skær begge dele i tern. Lun pandekagerne på panden, i ovnen eller mikroovnen og stil dem på bordet sammen med kødsauce og grøntsager i små skåle og lad familien sammensætte deres helt egen yndlingspandekage. Top med lidt dressing, og så må der guffes!

5. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre