Madpandekager med spinat og grahamsmel

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 150 gramfriske spinatblade
  • 3 dlmælk
  • 4 stkæg
  • 1 tsksalt
  • 130 gramhvedemel
  • 60 gramgrahamsmel
  •  olivenolie
  •  peber
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Madpakke

Madpandekager med spinat og grahamsmel

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Nem opskrift på flotte og smagfulde madpandekager. Vi har lavet dem med frisk spinat og grahamsmel. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 150 gramfriske spinatblade
  • 3 dlmælk
  • 4 stkæg
  • 1 tsksalt
  • 130 gramhvedemel
  • 60 gramgrahamsmel
  •  olivenolie
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl spinatbladene grundigt. Blend dem sammen med lidt af mælken i en minihakker - eller hak spinaten helt fint med din bedste ninja-kniv. Pisk spinaten sammen med æg, resten af mælken, salt, peber, hvedemel og grahamsmel i en skål.

2. Steg nu dejen til madpandekager i lidt olivenolie på din yndlings pandekagepande. Pandekagerne må godt være en smule tykkere end almindelige pandekager - men kun lidt. Når de har sat sig en smule, kan du løsne dem i kanten med en paletkniv og forsigtigt vende dem, så de bliver stegt på begge sider.

3. Du kan serverer pandekagerne med alverdens fyld. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at piske dejen sammen. De kan også øve sig i at vende pandekager i luften..!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre