Mambenos hjemmelavede müsli

Ingredienser

( 1 portion )

Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi vover pelsen: Dette er noget nær den bedste müsli, vi nogensinde har smagt. Den er nem at lave og smager fantastisk på alt fra skyr over yoghurt til lækker koldskål! God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Hak mandlerne groft og bland dem sammen med havregryn, sesamfrø, græskarkerner og salt i en skål. Hæld blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir og rist det hele i ovnen i ca. 35 minutter, eller til havregrynene er blevet gyldne i kanterne, og de dufter dejligt. Husk at røre jævnligt.

3. I de sidste fem minutter tilsætter du rosinerne, blander dem godt sammen med resten og lader dem riste med. Hæld herefter den varme müsli i en skål, tilsæt honningen og rør godt rundt - dette skal ske mens müslien er så varm som muligt, for at honningen kan smelte.

4. Hæld müslien ud på bradepanden igen og lad den køle helt af. Hæld den i en tætsluttende beholder og brug den som topping på det, du allerbedst kan lide.

5. Velbekomme :o)

Tip

Du kan sagtens bruge almindelige finvalsede havregryn, men lige til müsli er den grovvalsede udgave ekstra lækker. Hvis du kan finde det, så vælg i øvrigt Svanemærket bagepapir. Det er uden fluorstoffer, der mistænkes for at være hormonforstyrrende.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre