Mambenos hjemmelavede müsli

Ingredienser

( 1 portion )

Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi vover pelsen: Dette er noget nær den bedste müsli, vi nogensinde har smagt. Den er nem at lave og smager fantastisk på alt fra skyr over yoghurt til lækker koldskål! God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Hak mandlerne groft og bland dem sammen med havregryn, sesamfrø, græskarkerner og salt i en skål. Hæld blandingen ud på en bageplade beklædt med bagepapir og rist det hele i ovnen i ca. 35 minutter, eller til havregrynene er blevet gyldne i kanterne, og de dufter dejligt. Husk at røre jævnligt.

3. I de sidste fem minutter tilsætter du rosinerne, blander dem godt sammen med resten og lader dem riste med. Hæld herefter den varme müsli i en skål, tilsæt honningen og rør godt rundt - dette skal ske mens müslien er så varm som muligt, for at honningen kan smelte.

4. Hæld müslien ud på bradepanden igen og lad den køle helt af. Hæld den i en tætsluttende beholder og brug den som topping på det, du allerbedst kan lide.

5. Velbekomme :o)

Tip

Du kan sagtens bruge almindelige finvalsede havregryn, men lige til müsli er den grovvalsede udgave ekstra lækker. Hvis du kan finde det, så vælg i øvrigt Svanemærket bagepapir. Det er uden fluorstoffer, der mistænkes for at være hormonforstyrrende.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre