Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Med blot fem ingredienser har vi lavet en super lækker opskrift med marineret svinefilet, kartofler, bearnaisesauce og gulerodsstave og æblebåde som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkmarineret filet med tomat og ramsløg
- 800 gramkartofler
- 3 stkæbler
- 400 gramgulerødder
- 250 gramfærdig bearnaisesauce
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Steg den marinerede svinefilet på en pande på alle sider. Når kødet er brunet af, hælder du lidt vand på panden, så den ikke brænder på.2
Læg et låg eller alufolie på, skru ned for varmen og lad det simre, til kødet er gennemstegt. Det tager ca. 20 minutter - alt efter tykkelse.3
Skræl kartoflerne og kog dem møre i saltet vand.4
Tag svinefileten af panden, når den er færdig, og lad den hvile på et spækbræt.5
Skyl æblerne og skræl gulerødderne. Skær begge dele i stave og både. Opvarm saucen i mikroovnen eller i en gryde.6
Server fileten i skiver sammen med kartofler, sauce og gnavergrønt. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skrælle kartoflerne. De kan også skære æbler i både og gulerødder i stave.