Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Lynhurtige burgere med færdigformede bøffer af grisekød, som vi serverer med salat, tomater og løg. Hertil hurtig quinoasalat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramgrillbøffer m. barbeque
- 0.5 stkcrisp salat
- 1 stkløg
- 2 stktomater
- 345 gramfærdig quinoasalat
- 360 grambrioche burgerbolle
- ketchup
- mayonnaise
- agurkesalat
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 180 grader varmluft eller find brødristeren frem til burgerbollerne.2
Steg bøfferne i lidt olivenolie på en pande eller grill, til de er gennemstegte.3
Skyl salaten og skær løget i tynde ringe. Skyl tomaterne og skær dem i skiver.4
Bland den færdige quinoasalat med den tilhørende dressing.5
Lun burgerbollerne i ovnen eller giv dem en tur på brødristeren.6
Stil alt på bordet i skåle og på fade og lad hele familien sammensætte deres egen yndlingsburger. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at ordne grøntsager og blande salaten. De kan også dække bord.