Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Mexicanskinspireret burger uden kød med spejlæg, guacamole, salat og tomat serveret med sprøde majskolber og peberfrugt som tilbehør. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkmajskolber
- 6 stkæg
- 3 stktomater
- 1 stkblandede peberfrugter
- 4 stkfuldkornsburgerboller
- 235 gramsalatskålen salatblanding
- 150 gramguacamole
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Sæt en gryde med vand til at koge. Fjern blade og hår fra majskolberne og del dem i mindre stykker. Kog dem i 5-10 minutter.2
Varm en pande op med lidt olivenolie. Slå æggene ud på panden og krydr med salt og peber. Vend æggene når de har fået en gylden stegeskorpe.3
Imens æggene steger: Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Skyl peberfrugten, fjern kernehuset og skær den ud efter eget ønske.4
Lun burgerbollerne på en brødrister eller i ovnen.5
Stil alle ingredienserne på bordet i skåle og på fade. Lad hele familien bygge deres egen burger med majskolber og peberfrugt som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn: Lad dine børn dække et fint bord.
Ekstra smag: Vend friskhakket koriander i salaten.