Max 15 min.: Burger med spejlæg og guacamole. Hertil majskolber og peberfrugt.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkmajskolber
  • 6 stkæg
  • 3 stktomater
  • 1 stkblandede peberfrugter
  • 4 stkfuldkornsburgerboller
  • 235 gramsalatskålen salatblanding
  • 150 gramguacamole
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Burger med spejlæg og guacamole. Hertil majskolber og peberfrugt.

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Mexicanskinspireret burger uden kød med spejlæg, guacamole, salat og tomat serveret med sprøde majskolber og peberfrugt som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 2 stkmajskolber
  • 6 stkæg
  • 3 stktomater
  • 1 stkblandede peberfrugter
  • 4 stkfuldkornsburgerboller
  • 235 gramsalatskålen salatblanding
  • 150 gramguacamole
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Sæt en gryde med vand til at koge. Fjern blade og hår fra majskolberne og del dem i mindre stykker. Kog dem i 5-10 minutter.

2. Varm en pande op med lidt olivenolie. Slå æggene ud på panden og krydr med salt og peber. Vend æggene når de har fået en gylden stegeskorpe.

3. Imens æggene steger: Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Skyl peberfrugten, fjern kernehuset og skær den ud efter eget ønske.

4. Lun burgerbollerne på en brødrister eller i ovnen.

5. Stil alle ingredienserne på bordet i skåle og på fade. Lad hele familien bygge deres egen burger med majskolber og peberfrugt som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn: Lad dine børn dække et fint bord.

Ekstra smag: Vend friskhakket koriander i salaten.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre