Max 15 min.: Chili con carne med nachos og smeltet ost

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 100 gramtortillachips
  • 100 gramrevet mozzarella 13%
  • 200 gramcouscous
  • 4 dlkogende vand
  • 450 gramfrossen chili con carne blanding
  • 400 gramhakket oksekød
  • 28 gramtex mex mix
  • 1 dåsehakkede tomater med krydderi
  • 300 gramsalsasauce
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Chili con carne med nachos og smeltet ost

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Mums! En lynhurtig og mega lækker chili con carne, som vi serverer med couscous og nachos i fad med smeltet ost på toppen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 100 gramtortillachips
  • 100 gramrevet mozzarella 13%
  • 200 gramcouscous
  • 4 dlkogende vand
  • 450 gramfrossen chili con carne blanding
  • 400 gramhakket oksekød
  • 28 gramtex mex mix
  • 1 dåsehakkede tomater med krydderi
  • 300 gramsalsasauce
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft. Hæld tortillachipsene i et ovnfast fad og top med revet ost. Bag dem i ca. 12 minutter.

2. Kom couscousen i en gryde og hæld kogende vand over. Tilsæt lidt salt, rør rundt, læg låg på og lad den trække indtil servering.

3. Steg den frosne chili con carne blanding i lidt olivenolie. Når grøntsagerne er faldet lidt sammen tilsættes det hakkede oksekød og tex mex blandingen.

4. Når kødet er brunet af tilsættes de hakkede tomater. Lad saucen småsimre og smag til med salt og peber - og evt. lidt chili. Er du vild med spidskommen, kanel og stødt koriander, kan du også tilsætte lidt af det.

5. Find de dybe tallerkener frem og server couscousen med chili con carne, nachos og salsa. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at dække bord. De kan også røre i saucen og smage til.

Ekstra smag: Hvis du gerne vil have lidt mere power i smagen, så tilsæt chili, spidskommen, kanel og stødt koriander.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre