Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
En virkelig nem ret bestående af kyllingeinderfileter og en hurtig couscous-salat med hjertesalat, cherrytomater, agurk, ærter, salatost og solsikkekerner. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- couscous
- 150 gramfrosne ærter
- 350 gramkyllingeinderfilet
- 10 stkcherrytomater
- 0,5 stkagurk
- 1 stkhjertesalat
- 100 gramsalatost i tern
- 40 gramsolsikkekerner
- dressing efter eget valg
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog couscous efter anvisningen på pakken og overhæld ærterne med kogende vand.2
Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingeinderfileterne. Krydr med salt og peber.3
Skyl imens cherrytomaterne, agurken og hjertesalaten og skær begge dele i mundrette stykker.4
Vend grøntsagerne sammen med couscous, salatost, solsikkekerner, olivenolie, salt og peber i en stor skål.5
Server de saftige kyllingeinderfileter sammen med couscous-salat og husets yndlingsdressing. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle og skære tomater og agurk i mindre stykker.