Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en lækker måltidssalat med couscous, kikærter, ærter, cherrytomater, soltørrede tomater, rucola, salatost og ristede mandler på toppen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 200 gramcouscous
- 50 grammandler
- 1 dåsekikærter
- 200 gramfrosne ærter
- 20 stkcherrytomater
- 0.5 bundtforårsløg
- 90 gramsoltørrede tomater i olie
- 200 gramsalatost i tern 3%
- 75 gramrucola
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog couscousen efter anvisningen på pakken og lad den køle af.2
Rist mandlerne på en tør pande og hak dem groft.3
Kom kikærterne i en si og skyl dem. Kom de frosne ærter i en skål og hæld kogende vand over. Lad dem stå i vandet i ca. 1 minut.4
Skyl cherrytomater og forårsløg og skær dem ud efter eget ønske. Hak de soltørrede tomater i mindre stykker. Gem olien fra de soltørrede tomater til senere.5
Vend couscousen sammen med kikærter, ærter, cherrytomater, forårsløg, soltørrede tomater og lidt olie fra glasset, rucola, salatost og lidt olivenolie. Smag til med salt og peber.6
Server couscoussalaten i skåle eller på et fad med de ristede mandler på toppen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord, skylle kikærterne og hakke cherrytomaterne.
Ekstra smag: Husets yndlingsdressing.