Max 15 min.: Fiskedeller med fyldig pastasalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfuldkornspasta
  • 200 gramedamamebønner
  • 1 stkspidskål
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 1 stkrødløg
  • 25 grampinjekerner
  • 200 grammini fiskefrikadeller
  • 130 gramgrøn pesto
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Fiskedeller med fyldig pastasalat

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

En hurtig og lækker pastasalat med spidskål, edamamebønner, soltørrede tomater, pesto og pinjekerner. Serveret med færdiglavede mini fiskefrikadeller. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramfuldkornspasta
  • 200 gramedamamebønner
  • 1 stkspidskål
  • 90 gramsoltørrede tomater i olie
  • 1 stkrødløg
  • 25 grampinjekerner
  • 200 grammini fiskefrikadeller
  • 130 gramgrøn pesto
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaerne efter anvisningen på pakken og lad edamamebønnerne koge med de sidste par minutter. Overhæld begge dele med koldt vand.

2. Snit spidskålet fint - brug evt. et mandolinjern. Hak de soltørrede tomater fint. Pil skrællen af rødløget og hak det fint.

3. Rist pinjekernerne på en tør pande til de er lysebrune. Husk at ryste dem undervejs.

4. Kom lidt olivenolie på en pande og steg fiskedellerne efter anvisningen på pakken.

5. Vend pasta og edamamebønner sammen med spidskål, soltørrede tomater, rødløg og pesto. Drys med pinjekerner på toppen.

6. Server fiskedellerne med den fyldige pastasalat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre