Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Det er ekstra nemt i dag! Lynhurtig aftensmad med fiskepinde, nye kartofler, blomkål og majskolber, som vi serverer med kryddersmør og remoulade. Velbekomme!
Portioner
Ingredienser
- 650 gramsmå kartofler
- 450 gramfiskepinde
- 1 stkblomkål
- 2 stkmajskolber
- 1 stkcitron
- 210 gramremoulade
- 155 gramkryddersmør
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skyl eller skrub kartoflerne og kog dem i saltet vand til de er møre - det tager 10-12 minutter med små danske kartofler.2
Rist imens fiskepindene på en pande i lidt olivenolie.3
Skyl blomkålen og del den i store buketter. Fjern blade og de der mega irriterende hår fra majskolberne. Del dem i to og kog nu blomkål og majs i samme gryde i letsaltet vand i ca. 8 minutter.4
Server fiskepindene med nye kartofler, kogte blomkål og majskolber med kryddersmør, remoulade og citron i skiver.5
Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at stege fiskepindene - men vær forsigtig, så det ikke sprøjter. De kan også være med til brække blomkål i buketter.
Hvis du f.eks. har plan om at lave vores spanske omelet med kartofler i morgen, så kog lidt ekstra kartofler i dag, så det er ekstra nemt dagen derpå.