Max 15 min.: Fiskepinde med nye kartofler og blomkål

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 450 gramfiskepinde
  • 1 stkblomkål
  • 2 stkmajskolber
  •  remoulade
  •  kryddersmør
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Det er ekstra nemt i dag! Lynhurtig aftensmad med fiskepinde, nye kartofler, blomkål og majskolber, som vi serverer med kryddersmør og remoulade. Velbekomme!

Fremgangsmåde

1. Skyl eller skrub kartoflerne og kog dem i saltet vand til de er møre - det tager 10-12 minutter med små danske kartofler.

2. Rist imens fiskepindene på en pande i lidt olivenolie.

3. Skyl blomkålen og del den i store buketter. Fjern blade og de der mega irriterende hår fra majskolberne. Del dem i to og kog nu blomkål og majs i samme gryde i letsaltet vand i ca. 8 minutter.

4. Server fiskepindene med nye kartofler, kogte blomkål og majskolber med kryddersmør og remoulade.

5. Velbekomme!

Tips

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at stege fiskepindene - men vær forsigtig, så det ikke sprøjter. De kan også være med til brække blomkål i buketter. Hvis du f.eks. har plan om at lave vores spanske omelet med kartofler i morgen, så kog lidt ekstra kartofler i dag, så det er ekstra nemt dagen derpå.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre