Max 15 min.: Forårsruller med nudler og wokgrønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Forårsruller med nudler og wokgrønt

I samarbejde med

3.0, Meget populær

Lad dit barn lave opskriften sammen med os onsdag d. 12. april kl. 17.30. Køb ind og se med på Facebook lige her, når vi sender fra køkkenet.

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Steg forårsrullerne på en pande i olivenolie eller tilbered dem i ovnen efter anvisningen på pakken

2. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.

3. Lynsteg wokmixen i en dyb pande eller wok sammen med presset hvidløg i lidt olivenolie. Pas på at olien ikke sprutter, hvis grøntsagerne indeholder meget vand.

4. Tilsæt soya, vand og sød chilisauce og bring det hele i kog. Smag til med salt, peber og saften fra en lime.

5. Server forårsrullerne med wok og nudler og evt. lidt ekstra soya. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære lime i skiver og smage sovsen til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre