Max 15 min.: Forårsruller med nudler og wokgrønt

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 600 gramsmå forårsruller
  • 250 gramfuldkornsnudler
  • 400 gramfrossen wokmix
  • 3 fedhvidløg
  • 0.5 dlsoya
  • 1 dlvand
  • 0.5 dlsød chilisauce
  • 1 stklime
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Små sprøde forårsruller serveret med nudler, wokgrønt, soya, hvidløg og sød chilisauce. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Steg forårsrullerne på en pande i olivenolie eller tilbered dem i ovnen efter anvisningen på pakken

2. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.

3. Lynsteg wokmixen i en dyb pande eller wok sammen med presset hvidløg i lidt olivenolie. Pas på at olien ikke sprutter, hvis grøntsagerne indeholder meget vand.

4. Tilsæt soya, vand og sød chilisauce og bring det hele i kog. Smag til med salt, peber og saften fra en lime.

5. Server forårsrullerne med wok og nudler og evt. lidt ekstra soya. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære lime i skiver og smage sovsen til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre