Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Lynhurtige pandestegte frikadeller serveret med en smagfuld pastasalat, der er vendt med en lækker pestocreme. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 300 grampasta penne
- 400 gramminifrikadeller
- 45 gramsolsikkekerner
- 3 dlkefir
- 100 gramrød pesto
- 200 gramcherrytomater
- 0.5 stkicebergsalat
- 200 gramgulerødder
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på posen. Overhæld den herefter med koldt vand og lad den dryppe af.2
Tilbered de færdige frikadeller som anvist på posen.3
Rist kernerne på en tør pande til de har taget farve. Lad dem køle af på en tallerken.4
Rør kefir sammen med pesto og smag til med salt og peber.5
Skyl tomaterne og halver dem. Skyl salaten og skær den i strimler. Skræl gulerødderne og riv dem groft på et rivejern. Vend pastaen med tomater, gulerødder, solsikkekerner, salat og pestocreme.6
Server frikadellerne med pastasalaten som tilbehør. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære tomater i skiver og blande salaten. De kan også smage pestocremen til.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.