Max 15 min.: Frikadeller med ristet rugbrød og mangosalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 bundtgrønne asparges
  • 1 stkblandede peberfrugter
  • 1 stkmango
  • 235 gramfærdig salatblanding
  • 50 gramsolsikkekerner
  • 6 skiverugbrød
  • 200 gramkalkun- og kyllingefrikadeller
  • 100 grampikantost
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Max 15 min.: Frikadeller med ristet rugbrød og mangosalat

I samarbejde med

5.0, Mambeno-favorit!

Her har vi lavet en nem ret med færdigstegte deller og færdigsnittet salat, som vi har peppet op med peberfrugt, mango og solsikkekerner. Serveret med asparges og ristet rugbrød med friskost. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 bundtgrønne asparges
  • 1 stkblandede peberfrugter
  • 1 stkmango
  • 235 gramfærdig salatblanding
  • 50 gramsolsikkekerner
  • 6 skiverugbrød
  • 200 gramkalkun- og kyllingefrikadeller
  • 100 grampikantost
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl aspargesene, knæk den nederste del af og kog dem i letsaltet vand i et par minutter.

2. Skyl peberfrugten. Skær peberfrugten og mangoen i små tern. Vend salatblandingen, peberfrugt, mango og solsikkekerner sammen med lidt olivenolie, salt og peber.

3. Rist rugbrødet på en brødrister og lun frikadellerne på en panden eller i mikroovnen, hvis de ønskes varme.

4. Server frikadeller med mangosalat, asparges og ristet rugbrød smurt med friskost. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre