Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Her har vi lavet en nem ret med færdigstegte deller og færdigsnittet salat, som vi har peppet op med peberfrugt, mango og solsikkekerner. Serveret med asparges og ristet rugbrød med friskost. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 bundtgrønne asparges
- 1 stkblandede peberfrugter
- 1 stkmango
- 235 gramfærdig salatblanding
- 50 gramsolsikkekerner
- 6 skiverugbrød
- 200 gramkalkun- og kyllingefrikadeller
- 100 grampikantost
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl aspargesene, knæk den nederste del af og kog dem i letsaltet vand i et par minutter.2
Skyl peberfrugten. Skær peberfrugten og mangoen i små tern. Vend salatblandingen, peberfrugt, mango og solsikkekerner sammen med lidt olivenolie, salt og peber.3
Rist rugbrødet på en brødrister og lun frikadellerne på en panden eller i mikroovnen, hvis de ønskes varme.4
Server frikadeller med mangosalat, asparges og ristet rugbrød smurt med friskost. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn dække et fint bord.